Cyber security

Databescherming

Online veiligheid is een prioriteit voor ieder bedrijf en iedere organisatie. Daarom is een goede cyber security ook absoluut onmisbaar. Bij Sitac steken we je vertrouwde IT-omgeving niet alleen in de cloud, maar ook achter digitaal slot en grendel in onze beveiligde datacenters. Zo helpen we je om zowel je eigen gegevens als die van je klanten goed te beschermen.

Enkele van onze oplossingen/partners voor cyber security zijn:

sofos gold parnter logo sofos gold parnter logo sofos gold parnter logo sofos gold parnter logo

Sophos biedt je een van de meest geavanceerde beveiligingssystemen voor je online bedrijf of organisatie. Met de software en hardware van Sophos krijg je een optimale en integrale beveiliging van je netwerk, endpoints (apparaten), servers en cloud.

Als gecertifieerde Sophos Gold Partner specialiseren we in al hun oplossingen en producten. Zo verzekeren we je als klant een betrouwbare en constante beveiliging met een extra menselijke laag. Onze experts houden namelijk steeds toezicht, staan altijd voor je klaar en kunnen 24/7 ingrijpen bij problemen of externe dreigingen.

Wil je graag meer informatie over Sophos? Lees dan meer op de website van Sophos of contacteer ons via de onderstaande knop!

Geïnteresseerd?

 

Webtitan DNS

Een andere oplossing voor cyber security die we aanbieden is Webtitan DNS. Met Webtitan DNS (Domain Name Security) dek je je netwerk, gegevens en apparaten in tegen alle vormen van externe online bedreigingen. Zo beschermt Webtitan DNS je tegen malware, virussen, gevaarlijke content en bronnen, phishing en nog veel meer.  

Het systeem achter Webtitan is API gebaseerd en compatibel met alle soorten netwerken en apparaten. De DNS-opslossing zorgt voor een contante monitoring en geeft je real-time updates en rapporten met inzichten zodat jij of wij steeds snel kunnen ingrijpen. Daarnaast is het systeem ook ontzettend gebruiksvriendelijke en gemakkelijk op- of af te schalen naargelang het aantal gebruikers.

Wil je graag meer informatie over Webtitan DNS? Lees dan meer op de website van Webtitan of contacteer ons via de onderstaande knop!

Partners & leveranciers

Sophos

Een van de meest geavanceerde beveiligingssystemen voor je online bedrijf of organisatie. Als Sophos Gold Partner specialiseren we bij Sitac in alle producten en toepassingen van Sophos.  

Meraki

Een draadloos, veilig en stabiel LAN (lokaal netwerk) in de cloud. Met Cisco Meraki geniet je een krachtig en intuïtief gecentraliseerd beheer dat gebruiksvriendelijk en kostenbesparend is.

HP

Topmerk voor kwaliteitsvolle hardware, software en andere elektronicaproducten. Wij verstrekken en implementeren voor onze oplossingen indien nodig/gewenst steevast de nodige HP-producten.

HPE

Innovatieve IT-dienstverlening en -infrastructuur voor de cloud. Wij bieden voor HPE-oplossingen aan voor computing, servers, netwerken, dataopslag en databescherming.

UBIQUITI

Revolutionaire software en hardware voor datacommunicatie en netwerkbeheer. Ubiquiti staat bekend om een naadloze integratie en biedt ook oplossingen voor internet, VOIP en beveiliging.

YEALINK

Uitgebreid aanbod van moderne en duurzame VOIP-oplossingen voor o.m. Microsoft en Zoom. Van Yealink bieden software aan voor videoconferenties, alsook hardware zoals schermen, speakers, camera’s, headsets, etc..

JABRA

Aanbod van professionele hardware zoals schermen, speakerphones , headsets, oordoppen en camera’s voor alle vormen van digitale communicatie en meetings.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor cyber security? Neem dan contact met ons op en maak eventueel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Partners

Cisco - Meraki
Exact
Geïnteresseerd?