Hybrideoplossingen

Tijd om het business model van jouw onderneming onder handen te nemen? Stap mee op de kar van digitalisering en kies voor een hybrideoplossing van Sitac. Zo profiteer je van de voordelen van de cloud én kan je nog altijd applicaties op je eigen server laten draaien. En heb je the best of both worlds.

Hybride cloudoplossing op maat

Sitac biedt jouw onderneming een hybride cloudoplossing op maat. Dit is een combinatie van enerzijds een cloudoplossing en anderzijds hard- en software die bij jouw bedrijf op locatie staat. Met bijbehorende voordelen:

  • Altijd en overal toegang tot jouw data
  • Je vermijdt kosten voor dure IT-infrastructuur
  • Alle software blijft up-to-date
  • Gevoelige data blijft in eigen beheer

De toenemende digitalisering vervaagt ook de grenzen tussen privé en werk. Denk maar aan het populaire ‘Bring your own device’-concept. Deze trend, waarbij werknemers hun eigen mobiele apparatuur (laptops, tablets en smartphones) naar het werk meebrengen, laat zich alsmaar vaker voelen op de werkvloer. Hiervoor biedt de hybrid cloud van Sitac de perfecte tussenoplossing.

Is jouw onderneming het beste af met een hybrideoplossing? Contacteer ons nu en we bekijken het graag tijdens een vrijblijvende gesprek.

Geïnteresseerd?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.