Netwerk beheer

netwerk

Cisco Meraki

Met de software en hardware van Cisco Meraki bieden helpen we je als klant een draadloos, veilig en stabiel LAN (lokaal netwerk) in de cloud op te zetten. Hiermee creëer je als het ware je eigen ecosysteem voor een krachtig en intuïtief gecentraliseerd beheer van al je data en documenten in de cloud. Het systeem werkt snel, is uiterst betrouwbaar en heeft sterke beveiligingsfuncties, die doorgetrokken en uitgebreid kunnen worden met sensoren en camera’s.

Een andere troef belangrijke van Cisco Meraki is de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. Zo zorgt het dat je automatisch volgens de GDPR werkt en biedt het je tal van toepassingen zoals Acces Point Provisioning, RF-optimalisatie, firmware-updates en meer.

UBIQUITI

Ubiquiti is een revolutionair netwerkbesturingssysteem. Met de software en hardware van Ubiquiti heb je alles in handen voor een betrouwbaar netwerkbeheer en een gestroomlijnde datacommunicatie.

Op vlak van netwerkbeheer helpt het systeem je om al je apparaten en toestellen te beheren, je netwerkverkeer te overzien en dreigingen op te sporen. De geïntegreerde beveiligings- en monitorfuncties geven je de mogelijkheid om via verschillende rapporten en overzichten optimalisaties op te sporen om je netwerk gericht te kunnen beheren én verbeteren.

Op vlak van datacommunicatie kan je met de oplossingen van Ubiquity dus je interne en externe (data)communicatie stroomlijnen. Zo heb je verschillende soft- en hardware-pakketten met routers en netwerkswitches voor internet, maar ook telefoons voor een naadloze VOIP-integratie.

Naast netwerkbeheer en datacommunicatie kan je ook bij Ubiquiti terecht voor beveiligingsapparatuur zoals camera’s en scanners, die vanzelfsprekend ook naadloos in je bedrijf of organisatie te integreren zijn.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor netwerkbeheer? Neem dan contact met ons op en maak eventueel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Partners

Cisco - Meraki
Exact
Geïnteresseerd?