VoIP

voip

Voordelen van Voice over IP

Met de VoIP of Voice-over-IP-oplossingen van Sitac centraliseer je jouw volledige telefonie-omgeving en vereenvoudig je het beheer. Zeg vaarwel aan de analoge of digitale telefoonlijn, want vanaf nu bel je via de cloud. En daar zijn heel wat voordelen aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan de beheers-, onderhouds- en gesprekskosten die je bespaart door je telefooncentrale in de cloud te plaatsen en dus via het internet te bellen en te vergaderen.

De voordelen op een rijtje:

  • Altijd en over bereikbaar: kantoor, thuis, in de wagen, Wi-Fi-hotspot…
  • Op elk toestel: gsm, pc, smartphone, tablet, vast toestel…
  • Vermindering van je telefoonkosten
  • Naast bellen ook videoconferenties, voicemail, doorschakelingen…
  • Onbeperkt aantal gesprekken over 1 verbinding op hetzelfde moment

Skype for Business

Dankzij Skype for Business kan je zowel de externe als interne communicatie stroomlijnen. Voor een betere dienstverlening naar klanten toe en een efficiëntere workflow op de werkvloer. Zowel voor grote als kleinere bedrijven.

Met Skype for Business chat, bel en vergader je online vanop elk toestel en kan je je scherm delen. Ook met personen die de app zelf niet gebruiken. De app is compatibel met Office en alle gesprekken kan je beveiligen met authenticatie- en encryptiemethoden.

Skype for Business implementeren in jouw onderneming? Contacteer ons nu.

Cloudtelefonie in combinatie met een on site telefooncentrale? Dat kan. Ontdek de voordelen van deze tussenoplossing bij Sitac.

Geïnteresseerd?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.