Non-profit

non-profit

De vraag naar gespecialiseerde softwareoplossingen binnen de non-profitsector is groot. Zeker voor betaalbare software. Sitac ondersteunt en begeleidt al meer dan 20 jaar vzw’s, scholen en andere non-profitondernemingen in hun zoektocht naar IT-services op maat.

Wist je dat jouw onderneming als non-profitorganisatie in aanmerking komt voor voordelige licentietypes die tot 80% goedkoper zijn dan voor commerciële ondernemingen? Ontdek hoe Sitac ook jouw organisatie een betaalbare IT-boost kan geven.

Onderwijsinstelling

Elke onderwijsinstelling heeft baat bij kwaliteitsvolle software en netwerkoplossingen. Zowel het basis- en secundair onderwijs als hogescholen, universiteiten en het volwassenenonderwijs. Spring mee op de kar van de nieuwste softwareontwikkelingen en wees klaar voor de uitdagingen van morgen.

Onze betaalbare kwaliteitsoplossingen voor scholen zijn:

  • Office 365: de meest recente Office-versie
  • Hardware tools: laptops, tablets, pc’s en printers
  • Meraki: eenvoudig netwerkbeheer in de cloud
  • Monitoring van computergebruik
  • Back-upoplossingen

Meer weten over onze voordelige tarieven voor jouw onderwijsinstelling? Contacteer ons nu.

Dienstverleningcentrum

In de verschillende dienstverleningscentra die ons land rijk is, zijn de noden op vlak van IT & ERP zeer specifiek. Sitac volgt al jaren de nieuwste ontwikkelen op de voet en is daarom de uitgekozen IT-partner voor centra voor personen met een beperking, sociale werkplaatsen en beschutte werkplaatsen.

Meer weten over onze voordelige tarieven voor de non-profitsector? Contacteer ons nu.

Gemeente- en stadsbestuur

Hoe voldoen aan de steeds hogere eisen van inwoners, bedrijven en instellingen? Stap mee op de kar van digitalisering en verzeker als gemeente, stad of andere overheidsdienst een nog betere dienstverlening dankzij Sitac. Denk aan het automatiseren van je gemeentelijke of stedelijke bedrijfsprocessen, een efficiënter netwerkbeheer (al dan niet in de cloud), betrouwbare back-up solutions, modern hardwareaanbod… Kortom: 1 betaalbare totaaloplossing op maat van jouw gemeente- of stadsbestuur, klein of groot.

Onze betaalbare kwaliteitsoplossingen voor overheidsinstellingen zijn:

  • Efficiënt netwerkbeheer
  • Cloudoplossingen (Cloud Office én hybride)
  • Hardware tools: laptops, tablets, pc’s en printers
  • Softwareapplicaties op maat

Meer weten over onze voordelige tarieven voor overheidsinstellingen? Contacteer ons nu.

Geïnteresseerd?