Over Sitac

Sitac is sterk in betaalbare IT. Van service en support tot training, consultancy en installaties. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Met Enterprise oplossingen op maat van jouw budget en gericht op non-profit organisaties én KMO’s. Zo is Sitac dé totaaloplossing voor al jouw IT-noden.

Contacteer ons
scroll

Wie zijn wij?

Vooruitstrevend, dynamisch en ambitieus. De kracht van Sitac leg je niet uit in 3 woorden, maar het is een begin. Achter Sitac staat dan ook een hecht team IT-professionals klaar met één geïntegreerde oplossing voor al je problemen. En met ondertussen 20 jaar ervaring achter de kiezen op nagenoeg alle gebieden in de IT-sector.

Sitac heeft een duidelijke missie: het IT-beheer binnen jouw onderneming vereenvoudigen zodat je het overzicht behoudt en kosten bespaart. En als het even kan ook uitblinken in service en support. Onze IT-oplossingen zijn op maat gemaakt voor kmo’s en non-profitorganisaties zoals vzw’s, scholen, gemeentebesturen en andere overheidsdiensten.

We zetten sterk in op de laatste technologieën en bieden, dankzij samenwerkingen met gerenommeerde partners, de nieuwste IT- & ERP-oplossingen aan op de markt. Van Cloud Office en hybrid solutions tot de meest uiteenlopende softwarepakketten. Ook voor VoIP, monitoring, back-up en client devices is Sitac jouw betrouwbare partner in IT.

Op zoek naar trainingen of outsourcing op korte of middellange periodes? Contacteer ons nu.

Waarom Sitac?

In zee gaan met een IT-partner doe je niet elke dag. Maak een weloverwogen keuze en kies voor een betrouwbare partner for the long run. Een samenwerking die op lange termijn rendeert, jouw lasten uit handen neemt en je het werken gemakkelijker maakt. Zoals bij Sitac.

Betaalbaar

Bij Sitac gaan we steeds op zoek naar de beste, betaalbare oplossing voor jouw onderneming. Ook als je rekening moet houden met beperkte budgetten.

Eén totaaloplossing

Van software en cloud solutions tot monitoring, VoIP, trainingen en consultancy. Geen nood aan een tweede IT-partner als je kiest voor de totaaloplossing van Sitac.

Service around the clock

Software eet niet, drinkt niet en slaapt niet. Maar zelfs het beste softwarepakket of applicatie laat het soms afweten. Sitac nooit. Wij bieden service en support de hele dag door. Ook voor en na de kantooruren.

Geïnteresseerd?
voordelen
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.