Over Sitac

Sitac is sterk in betaalbare IT. Van service en support tot training, consultancy en installaties. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Met Enterprise oplossingen op maat van jouw budget en gericht op non-profit organisaties én KMO’s. Zo is Sitac dé totaaloplossing voor al jouw IT-noden.

Contacteer ons
scroll

Wie zijn we & wat doen we?

Bij Sitac specialiseren we in bedrijfssoftware en cloudoplossingen op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we een gevestigde waarde in onze sector. Maar ervaring alleen is niet genoeg in een wereld die constant vooruitgaat. Daarom blijven we onze kennis en service steeds verder ontwikkelen.

We zetten dan ook constant in op de laatste technologieën én onze samenwerkingen. Met onze partners zorgen we steeds voor de beste en meest kostvriendelijke oplossingen, van cloud- en securityoplossingen tot infrastructuur en andere diensten. Zo streven we met ons innovatief, ambitieus en dynamisch team van professionals maar één doel na: jouw IT optimaliseren.

Waarom Sitac?

Betaalbaar

Bij Sitac gaan we steeds op zoek naar de meest optimale en betaalbare oplossing voor jouw bedrijf of organisatie, ongeacht je noden, wensen en budget.

Één totaaloplossing

Van software en cloudoplossingen tot monitoring, VoIP, trainingen en consultancy. Wij bieden je één oplossing voor alle digitale noden van je bedrijf of organisatie.

24/7 service

Zelfs met de beste software kan je systeem het wel eens laat afweten. Daarom geniet je als klant de klok rond onze service voor ondersteuning in iedere situatie.

Geïnteresseerd?
voordelen