scroll

IT- & ERP-oplossingen

Bij Sitac bieden we sterke én betaalbare IT-oplossingen op maat. Wij specialiseren in de online opslag en veiligheid van je informatie en de online infrastructuur van je bedrijf. Via onze diensten en 24/7 service staan we altijd voor je klaar. Because we make IT work.

Cloud en Security

Met onze cloud- en securityoplossingen zorgen wij voor een complete, betrouwbare en veilige opslag en verwerking van al je informatie. Samen met jou bepalen en personaliseren we de beste bedrijfssoftware voor een geïntegreerde oplossing op maat.

Bekijk de mogelijkheden

Infrastructuur

Wij geven je stabiliteit en zekerheid in de online infrastructuur van je bedrijf. Beheer en controleer je volledige netwerk waar je ook bent en kies de cloud-gebaseerde toepassingen die je nodig hebt voor telefonie, back-ups, updates en meer. 

Bekijk de mogelijkheden

Diensten

Om voor jouw bedrijf de beste oplossing op maat te vinden, bieden we onze expertise ook door andere diensten aan. Via consultancy, audits en analyses kijken we gericht naar je noden en hoe we de werking van je bedrijf online kunnen optimaliseren.

Bekijk de mogelijkheden

Marktsegmenten

Kmo's & zelfstandigen

Sitac levert IT-services op maat van alle kleine en middelgrote ondernemingen. Wij bieden gespecialiseerde software en cloudoplossingen voor iedereen en alle sectoren, van eenmanszaken en vrije beroepen tot bedrijven in eender welke branche.

Bekijk de mogelijkheden

Non-profit

Bij Sitac bieden we eveneens betrouwbare software en cloudoplossingen aan voor de non-profitsector. Via speciale licentietypes bieden we extra voordelige tarieven aan voor alle non-profitorganisaties, van overheidsdiensten en dienstverleningscentra tot scholen, gemeentebesturen en vzw’s

Onderwijsinstellingen Dienstverleningcentra Gemeente en stadsbesturen

Partners

Cisco - Meraki
Exact

Over Sitac

Bij Sitac specialiseren we in bedrijfssoftware en cloudoplossingen op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn we een gevestigde waarde in onze sector. Maar ervaring alleen is niet genoeg in een wereld die constant vooruitgaat. Daarom blijven we onze kennis, diensten en service steeds verder ontwikkelen.

Met een vooruitstrevend, ambitieus en dynamisch team van IT-professionals hebben we een duidelijke missie: jouw IT optimaliseren. Wij streven naar de beste, meest geïntegreerde en kostvriendelijke oplossingen voor alle kmo’s en non-profitorganisaties zoals vzw’s, scholen, gemeentebesturen en andere overheidsdiensten.

Contacteer ons
over-enforce
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.