scroll

IT- & ERP-oplossingen

Bij Sitac doen we onze slogan ‘sterk in betaalbare IT’ graag alle eer aan. Daarom kan jij als onderneming bij ons terecht voor een brede waaier aan cloud, software en infrastructuuroplossingen op maat. Service en support inbegrepen, ook voor en na de kantooruren. Want 'We make IT work'. Zet samen met Sitac de stap naar digitalisering en ontdek de vele mogelijkheden.

Cloud

Altijd en overal toegang tot alle informatie? Enkel betalen voor de functionaliteiten die jij gebruikt? Besparen op eigen IT-infrastructuur en personeel? Zet je onderneming in de cloud en ontdek de mogelijkheden.

Bekijk de mogelijkheden

Software

Administratieve rompslomp? Op zoek naar efficiënter bedrijfsbeheer? Go for Sitac, jouw IT-partner voor betaalbare software op maat. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is.

Bekijk de mogelijkheden

Infrastructuur

Van monitoring en client devices tot diverse oplossingen in de cloud: netwerk, VoIP en back-up. Sitac zet alles op alles om de kosten te drukken en jouw workflow te vereenvoudigen.

Bekijk de mogelijkheden

Marktsegmenten

Kmo's & zelfstandigen

Sitac levert IT-services op maat van kleine en middelgrote ondernemingen. Met gespecialiseerde software en cloudoplossingen voor zelfstandigen, accountants, notarissen, advocaten en andere vrije beroepen.

Bekijk de mogelijkheden

Non-profit

Scholen, gemeentebesturen en andere overheidsdiensten, vzw’s, dienstverleningcentra, enz. Sitac is jouw betrouwbare IT-partner voor de non-profitsector. Als non-profitorganisatie geniet je dankzij speciale licentietypes bovendien van extra voordelige tarieven.

Onderwijsinstellingen Dienstverleningcentra Gemeente en stadsbesturen

Partners

Cisco - Meraki
Exact

Over Sitac

Vooruitstrevend, dynamisch en ambitieus. De kracht van Sitac leg je niet uit in 3 woorden, maar het is een begin. Achter Sitac staat dan ook een hecht team IT-professionals klaar met 1 geïntegreerde oplossing voor al je problemen. En met ondertussen 20 jaar ervaring achter de kiezen op nagenoeg alle gebieden in de IT-sector.

Bij Sitac hebben we een duidelijke missie: het IT-beheer binnen jouw onderneming vereenvoudigen. En als het even kan ook uitblinken in service en support. Zodat jij het overzicht behoudt en kosten bespaart. Onze IT-oplossingen zijn op maat gemaakt voor kmo’s en non-profitorganisaties zoals vzw’s, scholen, gemeentebesturen en andere overheidsdiensten.

Contacteer ons
over-enforce
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.